DCI wordt Dekimo Goes - Dekimo Goes

Dekimo breidt activiteiten in Nederland verder uit

Het Belgische Dekimo en DCI Electronics bundelen de krachten rond elektronica-dienstverlening. DCI Electronics zet zijn activiteiten voort onder de naam "Dekimo Goes". Net als Dekimo is DCI al meer dan 20 jaar actief in de wereld van de elektronica. DCI biedt maatwerk aan rond het ontwerp, de productie en onderhoud of reparatie.


De synergie zal komen van de schaalvergroting die Dekimo biedt en het verruimde internationale klantenbereik van DCI. Dekimo heeft intussen meer dan 250 medewerkers in zijn vestigingen in Gent, Leuven, Kortrijk, Turnhout, Louvain-la-Neuve, Erpe-Mere en Delft. DCI voegt daar in Goes nu nog eens meer dan 20 medewerkers aan toe.


Dekimo Goes wordt het eerste bruggenhoofd voor elektronica-maatwerk van de Dekimo-groep in Nederland. Na de recente creatie van Dekimo Experts Delft als eerste detacheringsvestiging in Nederland vergroot Dekimo op deze manier verder zijn internationale aanwezigheid met het totaalaanbod van zijn elektronica-dienstverlening. Dekimo Goes blijft gevestigd op het huidige adres van DCI Electronics aan de Nijverheidsstraat 14 te Eindewege (gemeente Goes).


Voor meer informatie: www.dekimo.com