Actueel - DCI Electronics

Zeilen vormt een prachtige gelegenheid om ook eens op een andere wijze met elkaar te communiceren. Samen met een aantal medewerkers van een gewaardeerde klant hebben we op de Doussard van schipper Pieter het ruime sop gezocht. Om samen "overstag te gaan" komen andere zaken naar boven dan in vele honderden e-mails is verwoord. Leuk om dat mee te maken. Met een windkracht 5-6 en volop zon was het prachtig zeilen op de Oosterschelde. De foto's leveren het bewijs! 

Op het Fisheries Event te Urk, 7 en 8 oktober 2016, waren ook wij van de partij.

Als leverancier van dé blackbox voor garnalenvissers mochten wij natuurlijk niet ontbreken.

Doen waar je goed in bent kan op meerdere manieren. Zo ook door het werk wat normaal in huis plaatsvindt uit te voeren bij klanten.

In dit voorbeeld hebben we gewaardeerde klant Herder geholpen bij het vervaardigen en monteren van de kabelboom van hun zelfrijdende stobbenfrees.

In opdracht van Lomans Capelle ad IJssel zijn de meetpalen Huibertgat en Wierumergronden van Rijkswaterstaat voorzien van de benodigde sensoren en voorzieningen om nautische gegevens als windsnelheid, windrichting, temperatuur, golf- en waterhoogte, zoutgehalte ed te kunnen meten. Na het ontwerp en de bouw van de instrumentatiekast in onze werkplaats volgt de installatie op locatie.

Het opfrissen van kennis en kunde en het aantoonbaar op niveau blijven vraagt om scholing. Het behalen van een certificaat solderen volgens IPC-A-610 en IPC 7711 is er een mooi voorbeeld van. Een training aan huis voor alle betrokken medewerkers werd verzorgd door Etech.